ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκέργκελι: "Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα"

Γκέργκελι: "Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ρούντολφ δηλώνει χαρούμενος που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και εμφανίζεται αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τι δήλωσε και ο Κοτσόλης (videos)

Ο Ούγγρος φορ του Παναθηναϊκού Ρούντολφ Γκέργκελι, αναφέρθηκε στην παρουσία του στους "πράσινους", την πρώτη του συμμετοχή κόντρα στον Ατρόμητο και τις ελπίδες που έχει ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος στράικερ στην έκθεση "Νοva All Sports Show & Fassion":

Για τη μεταγραφή του στους "πράσινους": " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της".

Για τα ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο: " Ήταν πολύ δύσκολα από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αν σκεφτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο".

Για το πρωτάθλημα: " Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα".

Για το κενό των δύο αγωνιστικών που έχει ο Παναθηναϊκός: " Για καμία ομάδα δεν είναι καλό όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή, αλλά σε αυτό το διάστημα θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο".

Κοτσόλης: "Βελτιωνόμαστε καθημερινά"

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε και ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο τραυματίας τερματοφύλακας των "πράσινων" μίλησε επίσης:

Για τη Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού: " Είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη έκθεση και καλό είναι να την επισκεφθούν όσο περισσότεροι μπορούν".

Για τον Παναθηναϊκό και τη διακοπή που ακολουθεί: " Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και στη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν είναι καλό που υπάρχει βέβαια η διακοπή αλλά θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ