ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκέργκελι ο εκλεκτός για την επίθεση

Foto Gibireporter- LaPresse 22 09  2010 Genova ( Italia )Sport Calcio Genoa v Fiorentina  Campionato TIM Serie A 2010- 2011. Stadio L.Ferraris Genova. 
Nella foto:  Rudolf   Photo Gibireporter - LaPresse 22 09 2010 Genoa ( Italy )Sport Soccer Genoa versus Fiorentina  - Italian Serie A Soccer League 2010 2011. L.Ferraris Genoa Stadium. 
 In the Photo:  Rudolf
Γκέργκελι LAPRESSE

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και οι πράσινοι εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του Ρούντολφ Γκέργκελι (video).

Μία ημέρα έμεινε (λιγότερο από 24 ώρες για την ακρίβεια) για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής *περιόδου* και ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες μίας ακόμα προσθήκης.

Μετά τις μέτριες εμφανίσεις του Τοτσέ λοιπόν η διοίκηση των πράσινων θέλει να φέρει έναν ακόμα επιθετικό, με το όνομα του Ρούντολφ Γκέργκελι να είναι πρώτο στη λίστα.

Ο Ούγγρος φορ αποκτήθηκε από την Τζένοα την περσινή σεζόν, όμως επειδή δεν χωρούσε στο ρόστερ παραχωρήθηκε τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού στην Μπάρι. Εκεί πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις με 3 γκολ και επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι.

Κάπως έτσι θέλει να τον αποκτήσει και ο Παναθηναϊκός, αφού ο 26χρονος άσος είναι και πάλι διαθέσιμος για δανεισμό, με την Τζένοα να μην αξιώνει μεγάλο "ενοίκιο". Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο σύλλογοι τα έχουν βρει και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Ποιος είναι ο Γκέργκελι όμως;

Ο Γκέργκελι λοιπόν γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1985 στην Ουγγαρία, αλλά έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Γαλλία και την Νανσί. Εκεί έμεινε σε νεαρή ηλικία για πέντε χρόνια, για να επιστρέψει στην πατρίδα του το 2007 και την ομάδα της Ντεμπρετσένι.

Μετά από τρία χρόνια και 25 γκολ, η Τζένοα τον απέκτησε σε ηλικία 25 ετών στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του μέχρι και σήμερα.

Τα χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, το δυνατό κορμί και φυσικά η σχετικά καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει. Ταιριάζει άψογα στο στιλ επιθετικού που λείπει από τον Παναθηναϊκό, αφού θυμίζει αρκετά τον Σαλπιγγίδη.

* Οι μεταγραφές για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι πριν τις 30 Ιουνίου τελειώνουν στις 10 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ