ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκαμπριέλ Σίλβα τέλος για Παναθηναϊκό

Udinese's Gabriel Da Silva, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Livorno at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, May 4, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Gabriel Da Silva, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Livorno at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, May 4, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η απόκτηση του Γκαμπριέλ Σίλβα από τον Παναθηναϊκό με την Ουντινέζε να προτιμά την πρόταση της Σέντ Ετιέν και το τριφύλλι να ενεργοποιεί τις εναλλακτικές λύσεις που είχε στα υπόψιν.

Γκαμπριέλ Σίλβα ήταν και πάει για τον Παναθηναϊκό με τον Βραζιλιάνο να μη συνεχίζει την καριέρα του στο τριφύλλι παρά το γεγονός ότι βρέθηκε ένα βήμα από το τριφύλλι.

Βέβαια όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μπακ θα φορέσει τα πράσινα αλλά αυτά της Σεντ Ετιέν με την οποία όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε συμφωνία η Ουντινέζε για να παραχωρήσει τον παίκτη. Οι Ιταλοί όλο αυτό το διάστημα περίμεναν και καθυστερούσαν την υπόθεση γνωρίζοντας πιθανότατα ότι θα έρθει μια καλύτερη πρόταση.

Αυτή ήρθε από τους "στεφανουά" και τις επόμενες ώρες ο Γκαμπριέλ Σίλβα αναμένεται να βρίσκεται στη Γαλλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σεντ Ετιέν, όπως άλλωστε έγραφαν από νωρίς το πρωί οι Γάλλοι.

Περνάει στο "plan b"

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα περάσει στο "plan b" που είχε για τη συγκεκριμένη θέση καθώς η απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουλτ είναι δεδομένη. Οι πράσινοι μάλιστα είχαν ήδη δυο περιπτώσεις στα υπόψιν με τις οποίες είχε γίνει και μια προεργασία, όχι όμως κάτι παραπάνω. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει οι δυο υποθέσεις να δουλευτούν ξανά από την αρχή.

Το κακό για το τριφύλλι όμως είναι πως δεν θα μπορέσει να δηλώσει τον οποιοδήποτε παίκτη στη λίστα της UEFA με τη διορία να λήγει το βράδυ της Δευτέρας και πλέον αν κάνει περισσότερες από μια μεταγραφές (πλην του Πούκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) θα πρέπει να επιλέξει έναν εξ αυτών για να δηλωθεί στη λίστα της UEFA ένα 24ώρο πριν το πρώτο ματς με τους Βάσκους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ