ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιατί κολλάει του Καρνέζη

Γιατί κολλάει του Καρνέζη
Καρνέζης INTIME SPORTS

Διαβάστε την πρόταση της Ουντινέζε στον Παναθηναϊκό και τον όρο που έθεσαν οι πράσινοι με αποτέλεσμα να κάνει, προσωρινά, πίσω η ιταλική ομάδα. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις λένε στο "τριφύλλι"

Η υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, με την ιταλική ομάδα να προσπαθεί να αποσπάσει το "ναι" του Παναθηναϊκού εδώ και κάποιες ημέρες.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα (Τετάρτη 17/7) και το προσωρινό ναυάγιο μεταξύ των δυο πλευρών, που έφερε τον Έλληνα τερματοφύλακα να εξασφαλίζει άδεια μέχρι το Σάββατο από τον προπονητή του για να σκεφτεί το μέλλον του.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού αφήνουν να διαρρεύσει πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κανονικά και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να έχουμε εξελίξεις, κάτι που θα φανεί εντός των επόμενων ωρών.

Η πρόταση της Ουντινέζε

Αυτό που μάθαμε εμείς είναι πως η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 800.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός ήθελε ολόκληρο το ποσό, όμως η Ουντινέζε προσφέρει 500.000 ευρώ άμεσα και τις υπόλοιπες 300.000 ευρώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο-τετράμηνο.

Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα στην Ελλάδα βρέθηκε άνθρωπος των Μπιανκονέρι για να κλείσει άμεσα το deal, αλλά αποχώρησε άπραγος κυρίως λόγω της τελευταίας αξίωσης των πράσινων, που ήθελαν να μπει ρήτρα 2 εκ. ευρώ σε περίπτωση που ο 28άχρονος άσος επιστρέψει στην Superleague για λογαριασμό άλλου συλλόγου.

Όπως καταλαβαίνετε η επιθυμία του παίκτη είναι ξεκάθαρη και η πρόθεση του Παναθηναϊκού να μην του κλείσει το δρόμο προς το εξωτερικό, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν και οι δυο πλευρές.

Η λύση συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση, οπότε ΑΝ κλείσει το deal ίσως γίνει με το ίδιο ποσό και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης (περίπου 20%).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ