ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννιτσάνης: "Δουλειά και κάτω το κεφάλι"

Γιαννιτσάνης: "Δουλειά και κάτω το κεφάλι"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ δυο εκ των τεσσάρων τερμάτων του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Ελάζιγκσπορ Νίκος Γιαννιτσάνης υποστήριξε πως οι πράσινοι κρατάνε τη θέληση και το πάθος για νίκη που έδειξαν στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Τα τρία γκολ σε φιλικά προετοιμασίας έφτασε ο Νίκος Γιαννιτσάνης μετά τα δυο που πέτυχε στο παιχνίδι με την Ελάζικσπορ. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού δείχνει να παίρνει μπρος και φυσικά αυτό είναι προς όφελος του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος είχε μείνει από λύσεις.

Ο Γιαννιτσάνης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης υποστήριξε ότι θα συνεχίσει με σκληρή δουλειά για ότι καλύτερο.

"Πιστεύω είχαμε καλή εικόνα, ειδικά στην αρχή, στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά κάναμε λίγα λάθη αλλά ήταν και η κούραση που μας στοίχισε. Είχαμε όμως θέληση για να γυρίσουμε το ματς.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές που κάναμε πιέσαμε τον αντίπαλο μας και βάλαμε κάποια γκολ αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Να παρουσιάζουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο σε κάθε ματς. Το μόνο που θέλει είναι δουλειά και κάτω το κεφάλι".

Δουλεύετε σε φουλ ρυθμούς από την έναρξη της προετοιμασίας;
"Ναι είναι γεγονός, δουλεύουμε σε ψιλό τέμπο, χρησιμοποιούμε την μπάλα συνέχεια κάτι που μας αρέσει. Εδώ βέβαια υπάρχει και πολύ ζέστη και τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Χθες μόνο στο τέλος έβρεξε λίγο και τα πράγματα ήταν καλύτερα".

Έχει έρθει ο Μπεργκ, υπάρχει ο Αποστολόπουλος, εσύ στην επίθεση ενώ μάλλον θα έρθει και ένας ακόμη;
"Αυτό που μας αρέσει ο ανταγωνισμός. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για μια θέση στην ενδεκάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ