ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος σε ΠΑΕ: "Θα παραβρεθώ προσωπικά στις συζητήσεις για τη Λεωφόρο"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι θα παραστεί στις συνομιλίες που θα πραγματοποιηθούν για τη σύμβαση χρήσης του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Προσωπικά θα χειριστεί τις συζητήσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr. Αυτό αποκάλυψε στην επιστολή που έστειλε την Παρασκευή (22/6) στον Βασίλη Κωνσταντίνου, ως απάντηση στην πρόσκληση για διάλογο που έλαβε την Τετάρτη (20/6)...

Αρχικά, η ΠΑΕ έστειλε επιστολή στον Ερασιτέχνη, με την οποία εξέφραζε την προθυμία της να συζητήσει για τη σύμβαση χρήσης του "Απόστολος Νικολαΐδης", αφού προηγουμένως εξεταστούν όλα τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με νεότερη επιστολή την Παρασκευή (22/6), με την οποία ενημερώνει τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι θα παραστεί στη συνάντηση που θα προγραμματίσουν, μαζί με τον Παναγιώτη Μπόμη και τον δικηγόρο του.

Το ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και θα οριστικοποιηθεί μετά από επικοινωνία που θα έχουν οι δύο πλευρές τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Διότι η ΠΑΕ αναμένει ακόμα τη γραμμή από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος χαράσσει την πολιτική της.

Η παρουσία του Γιαννακόπουλου στη συνάντηση είναι πολύ σημαντική, αφού δείχνει τη σημασία που αποδίδει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Άλλωστε, ο Γιαννακόπουλος αναφέρει ξεκάθαρα στην επιστολή του ότι η ισχύουσα σύμβαση " είναι ενάντια στα συμφέροντα του Ερασιτέχνη" και απαιτεί την επαναδιαπραγμάτευση της.

Ο Γιαννακόπουλος δηλώνει στο περιβάλλον του ότι δεν αντιμετωπίζει αρνητικά τη μετακόμιση της ομάδας ποδοσφαίρου στο "Σπύρος Λούης", όμως επιμένει ότι όσο θα παίζει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" η ΠΑΕ θα αποδίδει αυτά που πρέπει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ