ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γερουλάνος: "Η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει"

Γερουλάνος: "Η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει"

Υπέρ του Νομοσχεδίου για το νέο Αθλητικό Νόμο τάσσεται ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Σάββας Εμινίδης, που απάντησε και στον Γ.Ανατολάκης. Τι λέει ο υπουργός κ.Γερουλάνος.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της συζητήσης για τον αθλητικό νόμο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής το μεσημέρι της Πέμπτης με το νομοσχέδιο να περνάει επί της αρχής στο σύνολο του.

Απομένει πλέον να ξεκινήσει η διαδικασία της τελικής διαμόρφωσης του για κάθε διάταξη ξεχωριστά. Απαντήσεις Γερουλάνου και Εμινίδη σε Ανατολάκη που ήταν κατά του νομοσχεδίου.

Την ώρα που ο Γιάννη Ιωαννίδης εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και ο Γιώργος Ανατολάκης του ΛΑΟΣ εξέφρασαν τις επιφυλάξεις του για το νέο νομοσχέδιο, υπέρ του τάχθηκε το ΠΑΣΟΚ μέσω του εισηγητή του Σάββα Εμινίδη.

Γερουλάνος: "Δεν πρόκειται να δεχτώ απειλές"

" Το αυτοδιοίκητο τελειώνει εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον. Όταν ανοίγει ένα κεφάλι στα γήπεδα, δεν ρωτάει κανείς “τι κάνει ο Πλατινί” και “τι κάνει η ΦΙΦΑ”. Όλοι ρωτάνε “τι κάνει η πολιτεία”. Πέρυσι όταν ξέσπασαν τα σκάνδαλα, όλοι μου έλεγαν “κλείσε το ποδόσφαιρο εντελώς”. Εγώ δεν το έκανα για να το προστατεύσω", είπε αρχικά ο Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε με νόημα:

" Είπα στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να μη μου φέρουν αλλαγές για το νομοσχέδιο με επίφαση το αυτοδιοίκητο. Διότι αυτό είναι λάθος. Έτσι κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Εγώ δεν πρόκειται να δεχτώ απειλές, ειδικά με επίφαση το αυτοδιοίκητο. Η πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει."

Εμινίδης: "Πρέπει να εκσυγχρονιστούν ορισμένοι αναχρονιστικοί νόμοι"

Απαντήσεις έδωσε και ο Σάββας Εμινίδης που τόνισε μεταξύ άλλων: " Δεν έκλεισε το θέμα των στημένων αγώνων με τους τρεις προφυλακισμένους, ούτε έστησαν μόνοι τους τα ματς. Να μην έχουμε κουκούλωμα, γιατί η κοινωνία θέλει να δει κτύπημα στη ρίζα του κακού.

Ορισμένοι αναχρονιστικοί νόμοι της ελληνικής νομοθεσίας πρέπει να εκσυγχρονιστούν" ήταν με νόημα η απάντηση του στον Ανατολάκη που νωρίτερα είχε μιλήσει "φωτογραφίζοντας" τους Σαουδάραβες επενδυτές, που θέλουν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ