ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Φερέιρα

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε έξι ποδοσφαιριστές του να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Οριστικά 10 με 15 μέρες εκτός μάχης ο Πίντο.

Αρκετές απουσίες είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης αφού έξι παίκτες του δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος και Σο, ενώ ο Σπυρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπέια έκαναν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο.

Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο μετά τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δεξί δικέφαλο και αναμένεται να απουσίασει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων για 10 με 15 ημέρες.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Χωρίς Βιτόλο με Πλατανιά

Ύστερα από απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Βίκτρο Βιτόλο θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βίκτορ Βιτόλο θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον εκτός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά".

Θέλει να επιστρέψει στην εθνική ο Κουίνσι

Ο Κουίνσι με δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Γκάνας ενόψει και του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο άσος του Τριφυλλιού: " Είμαι βασικός στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, ενώ παίζουμε και στο Europa League. Είμαι πάντοτε έτοιμος για τα ‘μαύρα αστέρια’, όποτε και αν κληθώ. Αλλά αυτό εξαρτάται από το τεχνικό τιμ της εθνικής, αν με χρειάζονται ή όχι.

Ελπίζω να είμαι μέλος της τελικής αποστολής της Γκάνας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στη Νότια Αφρική, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω για μια θέση στην ομάδα, ακόμη κι αν δεν με επιλέξουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ