ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γελούσαν στον Παναθηναϊκό με την αναβολή

Γελούσαν στον Παναθηναϊκό με την αναβολή
INTIME SPORTS

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχολίαζαν με ειρωνική διάθεση την αναβολή την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό με τον Ολυμπιακό ενώ αρκετοί ξένοι αναρωτιόνταν γιατί δεν θα γίνει την Κυριακή το ματς.

Χιουμοριστικά και με ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισαν αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού την αναβολή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθραικό. Οι "πράσινοι" που περίμεναν να δουν το ματς στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή έφερναν στο μυαλό τους το ματς στα Γιάννινα όπου έγινε σε δυο δόσεις.

Αρκετοί ξένοι μάλιστα απορούσαν γιατί το παιχνίδι δεν θα γίνει την Κυριακή και ορίστηκε επ' αόριστον από το Σάββατο κάτι που δεν ισχύει σε καμία χώρα του κόσμου με τις ομάδες να καλούνται να δίνουν το παρών στο γήπεδο την επόμενη ενός αναβληθέντα αγώνα.

Κάποιοι που είναι περισσότερα χρόνια στην ομάδα έφερναν στο μυαλό τους και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παγοδρόμιο των "Ζωσιμάδων" πριν μερικά χρόνια όταν ο Σπάθας και η Super League είχαν αναγκάσει τους πράσινους να παίξουν σε έναν αγωνιστικό χώρο που έκρυβε περισσότερες παγίδες από αυτόν της Κομοτηνής καθώς μιλάμε για πάγο που είχε καλύψει το γήπεδο.

Ο επίσημος σχολιασμός για την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό ήρθε δια μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ Νικόλα Βασιλαρά ο οποίος ανέφερε σε status στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον... Μπιρσίμ να ψάχνει για λακούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις?".

Αφήνοντας να εννοηθεί πως η αναβολή είχε αποφασισθεί από την Παρασκευή και άπλα έπρεπε να βρεθούν και τα απαραίτητα "στοιχεία" για να περάσει αυτή στον κόσμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ