ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γάτσης: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για Καρέλη"

Γάτσης: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για Καρέλη"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Γάτσης, εκπρόσωπος του Νίκου Καρέλη, μίλησε στην Ιταλία για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση αλλά ενδιαφέρον.

Το όνομα του Νίκου Καρέλη παίζει καθημερινά τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία με τον Έλληνα στράικερ να φιγουράρει στα ρεπορτάζ της Τζένοα και της Παλέρμο ως μεταγραφικός στόχος των δυο ιταλικών συλλόγων.

Γι’ αυτό το ιταλικό «Tuttomercatoweb» θέλησε να μιλήσει με τον εκπρόσωπο του και να ξεκαθαρίσει λίγο την κατάσταση. Ο Χρήστος Γάτσης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση παρά τα σενάρια παρά μόνο ενδιαφέρον από αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

« Θα είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για τον Καρέλη ενόψει Ιανουαρίου. Υπάρχουν πολλές φήμες και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί διαπραγματεύσεων, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που σας ανέφερα.

Ο Καρέλης αρέσει σε ευρωπαϊκές ομάδες, αφού είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και έχει ήδη ξεπεράσει τις δέκα συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ