ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φωνάζουν και τον Στιλ για ανανέωση στον Παναθηναϊκό

Φωνάζουν και τον Στιλ για ανανέωση στον Παναθηναϊκό
Στιλ INTIME SPORTS

Πρόωρη ανανέωση στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που λήγει το καλοκαίρι του 2016, αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες μέρες ο Λουκ Στιλ σε μια απόφαση των πράσινων να τον επιβραβεύσουν και να τον "δέσουν" με το τριφύλλι.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό συζητούν με παίκτες που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες με το τριφύλλι όπως οι Σίλντενφελντ, Πέτριτς και έχουν καταθέσει ήδη προτάσεις για ανανέωση φροντίζουν ώστε να επιβραβεύσουν και τον Λουκ Στιλ που αποδείχθηκε σε "λίρα εκατό".

Ο Άγγελος τερματοφύλακας αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών και συγκεκριμένα μέχρι το 2016 και ήταν ο μοναδικός αυτά τα δυο χρόνια, επί Νταμπίζα, που ήταν σε τόσο καλή ηλικία αλλά υπέγραψε συμβόλαιο μικρότερο των τριών χρόνων.

Ο Στιλ με την απόδοση του στην διάρκεια όλης της χρονιάς όμως έδειξε την αξία του και σίγουρα στο πρόσωπο του ο Παναθηναϊκός βρήκε έναν "κέρβερο".

Στο τριφύλλι πήραν την απόφαση να καλέσουν τις επόμενες μέρες τον Άγγλο γκολκίπερ για ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο λήγει σε ένα χρόνο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό θα επεκταθεί για τουλάχιστον δυο χρόνια, μέχρι το 2018.

Φυσικά στο πλαίσιο της επιβράβευσης αναμένεται να αυξηθούν και οι οικονομικές απολαβές που έχει να λαμβάνει ο Λουκ Στιλ για τα επόμενα χρόνια.

Τετ α τετ του Φύσσα με τον Πετριτς

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της Πέμπτης ο Τάκης Φύσσας είχε και ένα μίνι τετ α τετ με τον Μλάντεν Πέτριτς μακριά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των πράσινων. Το πιθανότερο είναι πως οι δυο τους συζήτησαν για την πρόταση ανανέωσης στον Κροάτη και τις τελικές λεπτομέρειες ώστε ο επιθετικός του τριφυλλιού τις επόμενες μέρες να υπογράψει και αυτός την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ