ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: "Συνεργασία με τη Μπενφίκα"

Φύσσας: "Συνεργασία με τη Μπενφίκα"

Με τους διοικούντες την Μπενφίκα επιθυμεί να συνεργαστεί ο Τάκης Φύσσας, έχοντας την ιδιότητα του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε στον πορτογαλικό Τύπο.

Το πρόγραμμα του Τάκη Φύσσα στο τριήμερο ταξίδι του στην Ευρώπη περιλάμβανε διάφορες συναντήσεις με διοικούντες ομάδων, αλλά οι περισσότερες αφορούσαν επαφές με τα στελέχη της Μπενφίκα.

Μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα Record, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού τόνισε ότι θα συναντήσει τους Ρούι Κόστα και Λορένσο Κοέλιο στη Λισαβόνα, προκειμένου να δημιουργήσει κανάλι επικοινωνίας.

"Έχω, ήδη, προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Ρουί Κόστα και Λουρένσο Κοέλιο, θέλουμε ως Παναθηναϊκός να δημιουργήσουμε μία συνεργασία με την Μπενφίκα, αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό" τόνισε ο Φύσσας.

Νωρίτερα, ο Φύσσας συναντήθηκε με τον προπονητή Νέων των "αετών", Νούνο Γκόμες, προκειμένου να πάρει πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία της ακαδημίας. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Ντα Λουζ.

Έχοντας αγωνιστεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχοντας ως διαβατήριο τις εξαιρετικές σχέσεις του με τον Φερνάντο Σάντος, ο Φύσσας αναμένεται να έχει αρκετές προσβάσεις στην Πορτογαλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ