ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φρένο σε μεταγραφικά, χαμηλοί τόνοι ενόψει ντέρμπι

Φρένο σε μεταγραφικά, χαμηλοί τόνοι ενόψει ντέρμπι

Η "πράσινη" ΠΑΕ με αφορμή το ντέρμπι κρατάει χαμηλούς τόνους και παράλληλα βάζει "stop" στα μεταγραφικά σενάρια για να διατηρηθεί η ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας.

Να σταματήσουν τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο αλλά και να προσηλωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό φρόντισαν να πράξουν και οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" προκειμένου να διατηρήσουν το άρτιο και ήρεμο κλίμα στην ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να διατηρηθεί εκεί και μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Δεν είναι δυνατόν να εμφανιζόμαστε να μιλάμε με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τη στιγμή που τα πάντα είναι στον αέρα".

"Η ομάδα βρίσκεται εν μέσω ιδιοκτησιακών εξελίξεων και διενεργείται οικονομικός έλεγχος από ενδιαφερόμενο επενδυτή. Επομένως η τωρινή διοίκηση δεν μπορεί να προβεί σε κινήσεις που θα δέσμευαν την επόμενη" τόνισαν μεταξύ άλλων στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, υποστήριξαν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να μιλήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή και να συζητήσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, διότι δεν του έχει παρασχεθεί εξουσιοδότηση να πράξει κάτι τέτοιο. Επίσης, κατέστησαν σαφές πως οι "πράσινοι" δεν έχουν το δικαίωμα από το νόμο και δεν έχουν σκοπό να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Τέλος, αναφορικά με τα παράπονα του "αιώνιου" αντίπαλου προς την ΕΠΟ για την συμμετοχή των διεθνών τους με την Εθνική ομάδα έχουν απότερω σκοπό να διαμορφώσουν άλλη εντύπωση στους φίλους του συλλόγου για να τους "φανατίσουν" περισσότερο.

Με Κωνσταντίνου στο "Γ. Καραϊσκάκης";

Το ενδεχόμενο να ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού, για το σαββατιάτικο ντέρμπι στην αποστολή το μέλος του Δ.Σ. και παλαίμαχος άσος, Βασίλης Κωνσταντίνου κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Σκοπός του κυλήσουν όλα ομαλά ωστόσο την τελική απόφαση θα πάρουν από κοινού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας σε συνεννόηση με τον τεχνικό των "πράσινων" Ζεσουάλδο Φερέιρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ