ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φραστικό επεισόδιο Σισέ με Σαριέγκι

Φραστικό επεισόδιο Σισέ με Σαριέγκι
INTIME SPORTS

Σχεδόν με την ολοκλήρωση της προπόνησης Τζιμπρίλ Σισέ και Γιόσου Σαριέγκι είχαν έναν έντονο αλλά μικρό διάλογο για μια διαφωνία σε μαρκάρισμα και πάσα. Τετ α τετ Φερέιρα και πάλι με αρχηγούς.

Τα κρούσματα απειθαρχίας αλλά και νεύρων δεν λείπουν από την Παιανία, αφού ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το "οικογενειακό διπλό" Τζιμπρίλ Σισέ και Γιόσου Σαριέγκι είχαν ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, μετά από μια λάθος πάσα και ένα μαρκάρισμα που δεν έκανε ο Γάλλος επιθετικός δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Βάσκου αμυντικού, για να "εκραγεί" και να του επιτεθεί φραστικά.

Οι δύο άνδρες για περίπου δύο λεπτά τα έλεγαν σε έντονο ύφος με τον Γάλλο άσο να μην συμμερίζεται την άποψη του συμπαίκτη του. Σε ρόλο διαιτητή... άμεσα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους χώρισε και τους διευκρίνισε να μην δείχνουν εκνευρισμό στο παιχνίδι τους αλλά και μόνο πάθος.

Τετ α τετ και πάλι με αρχηγούς

Σχεδόν σε μια ανάλογη πράξη του Πορτογάλου προπονητή με την προπόνηση της Τρίτης και την Τετάρτη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε συνομιλία με τους αρχηγούς της ομάδας Τζιμπρίλ Σισέ, Γιώργο Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο 65χρονος τεχνικός τους ζήτησε να επιδείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στα παιχνίδια που ακολουθούν προκειμένου να "παρασύρουν" θετικά και τους συμπαίκτες τους.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, εκτός από τους τρεις αρχηγούς μίλησε για λίγα λεπτά και στους δύο αμυντικούς, Σεντρίκ Καντέ και Γιόσου Σαριέγκι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ