ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού-ηγέτη είναι προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, που ψάχνει επίσης δυο μέσους

Μετά και την απόκτηση του Μαριάνο Γκονσάλες (ή αλλιώς Νάνο) το ρόστερ του Παναθηναϊκού αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει μορφή, αφού ο Ισπανός αριστερός φουλ-μπακ αποτελεί την 4η μεταγραφή βασικού ποδοσφαιριστή και συνολικά την 5η προσθήκη των πράσινων για το καλοκαίρι.

Βέβαια για να μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός χρειάζονται άλλες 2-3 κινήσεις ακόμα με αυτή του στόπερ να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Ο Γιάννης Αναστασίου εξετάζει την αγορά της Ολλανδίας και της Αγγλίας για περιπτώσεις παικτών που έχουν τα χαρακτηριστικά που αναζητά (ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα) και ήδη έχει κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις.

Το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Ραμόν Ζόμερ της Χίρενφεϊν. Ο Ολλανδάς άσος είναι 30 ετών και πέρσι αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ.

Το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο, όμως δεν υπολογίζεται από τον Φαν Μπάστεν και μπορεί να αποχωρήσει. Ο Ζόμερ δεν είναι η μόνο περίπτωση που εξετάζουν στο "τριφύλλι", οπότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ακουστούν πολλά ονόματα.

Κλείνοντας να πούμε πως παράλληλα οι πράσινοι κινούνται για δυο μέσους με τον ένα να είναι αρκετά κοντά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ