ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλάρει για Μασούντ, Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει για Μασούντ, Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Οι δυο πρώτοι παίκτες που θέλει στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο Μασούντ Σοτζέι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης με το τριφύλλι να ετοιμάζει προτάσεις σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για το 2016 ολοκληρώθηκαν και πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η μεταγραφική ενίσχυση με τον 48χρονο τεχνικό να έχει ήδη εκδηλώσει τα θέλω του σε ό,τι έχει να κάνει με τους δυο πρώτους στόχους του.

Δυο περιπτώσεις ξεχωρίζουν από την ελληνική αγορά. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολες, καθώς και οι δυο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα πρέπει οι ομάδες τους να δώσουν την συγκατάθεση τους.

Οι δυο παίκτες που θα ήθελε αρχικά στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης είναι ο 32χρονος Ιρανός μέσος Μασούντ Σοτζέι που παίζει στον Πανιώνιο και ο 23χρονος μέσος αλλά και στόπερ Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης.

Ας δούμε όμως τι ισχύει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αρχικά με του Ιρανού μέσου. Από τις πρώτες μέρες του στον Παναθηναϊκό ο 48χρονος τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι από το τριφύλλι λείπει ένα δεκάρι, ένας παίκτης που θα μπορεί να "ταΐζει" τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Ουζουνίδης δεν θεωρεί τον Βιγιαφάνιες "δεκάρι" για αυτό και στα μέχρι τώρα ματς που έχει παίξει τον έχει βάλει στην γραμμή ως δεξιό ή αριστερό χαφ.

Οπότε, για τον Έλληνα προπονητή η λύση του Μασούντ θα ήταν η ιδανική. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είναι γεννημένος στις 9/06/1984 και τον οποίο ο ίδιος έφερε το καλοκαίρι στον Πανιώνιο και μάλιστα συνεργάστηκαν στους "κυανέρυθρους" για ένα διάστημα. Ο διεθνής Ιρανός μέσος μάλιστα μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 11 ματς, έχει τρία γκολ και δυο ασίστ δείχνοντας το ταλέντο του.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη καθώς το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 έτους με τον Πανιώνιο αλλά φυσικά κανείς δεν ξέρει αν το "συν 1" ανανεώνεται μονομερώς ή πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης. Στην δεύτερη περίπτωση τα πράγματα ίσως είναι πιο εύκολα για τους πράσινους. Βέβαια ό,τι και να ισχύει το τριφύλλι θα πρέπει να κάνει πρόταση στον Πανιώνιο και να πάρει την θετική απάντηση των "κυανέρυθρων".

Επίσης ο Μασούντ είναι ξένος, δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, και στον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν θέση ξένου. Θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος εκ των Ιμπάρμπο, Γουακάσο (βασικοί υποψήφιοι), Βιγιαφάνιες, Μολέντο ή Μπουμάλ ώστε να αδειάσει θέση ξένου.

Του αρέσει πάρα πολύ ο Κουρμπέλης

Ο δεύτερος μεταγραφικός στόχος είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ουζουνίδης έχει πάρα πολύ καλή άποψη για τον 23χρονο Έλληνα άσο ο οποίος είναι γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1993 και θεωρεί ότι στον Αστέρα δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Φυσικά και η περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος και ως στόπερ δεν είναι εύκολη παρά το γεγονός ότι φέτος έχει μόλις τέσσερα παιχνίδια. Στο παρελθόν στον Αστέρα είχαν πει όχι σε προτάσεις που είχαν γίνει για την απόκτηση του ενώ οι σχέσεις των δυο ομάδων δεν είναι και οι καλύτερες.

Βέβαια το καλοκαίρι υπήρξε η μετακίνηση από τον Παναθηναϊκό στον Αστέρα του Καλτσά και ίσως αυτό παίξει τον ρόλο του για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Το δεδομένο είναι πως ο Ουζουνίδης "καίγεται" και θέλει άμεσα την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ώστε αν είναι δυνατόν ένας ή δυο παίκτες που θα έρθουν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής από το πρώτο ματς του Ιανουαρίου.

Θέλει Ιβανόφ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα όπως έγραψε το "Тема спорт" ο Ιβανόφ βρίσκεται στο στόχαστρο της (τρίτης στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας) ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία ψάχνεται για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να υπάρξει αίσια έκβαση στο συγκεκριμένο θέμα και τον Ιβανόφ να αποχωρεί μετά από ένα εξάμηνο στο τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ