ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φοβού τη διακοπή και τις... Εθνικές

Φοβού τη διακοπή και τις... Εθνικές
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος έδωσε ρεπό μέχρι την Τρίτη στους παίκτες του έχει να ανησυχεί για το κατά πόσο θα επηρεάσει η διακοπή το Τριφύλλι αλλά και σε τι κατάσταση θα γυρίσουν από τις Εθνικές Ανδρών και Ελπίδων οι επτά πράσινοι διεθνείς.

Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε σημειώσει στη συνέντευξη Τύπου πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο δεν θα αγωνιστεί κανονικά ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και την αιτία που η Σούπερ Λιγκ οδηγήθηκε σε αναστολή του πρωταθλήματος.

Έδειχνε δηλαδή ότι παρά το γεγονός πως οι πράσινοι είχαν πολλά προβλήματα τραυματισμού επιθυμούσε να διεξαχθεί κανονικά το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να μην υπάρξει αυτή η διακοπή που δίνει όσο να ναι την ευκαιρία σε κάποιους πράσινους να αποθεραπευτούν και να είναι ποιο έτοιμοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος είδε τους παίκτες του να δίνουν το παρών στη Παιανία το Σάββατο το πρωί και εν συνεχεία τους έδωσε ρεπό μέχρι την Τρίτη το πρωί είχε τον λόγο του βέβαια για αυτό.

Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στο παρελθόν οι πράσινοι είχαν δείξει ότι τους επηρέαζε στην αγωνιστική τους κατάσταση η όποια διακοπή του πρωταθλήματος. Ότι έχαναν τον ρυθμό τους και ουσιαστικά ξεκινούσαν και πάλι από την αρχή.

Κάτι που φυσικά ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει και στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπου ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει τρία συνεχόμενα ντέρμπι.

Ο επιπλέον πονοκέφαλος που έχει στο μυαλό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα έχει τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα είναι οι επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές και η περίπτωση ένας εξ αυτών να επιστρέψει τραυματίας από τις υποχρεώσεις του.

Χαρακτηριστικά οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης έχουν κληθεί στην Εθνική Ανδρών για το φιλικό με το Βέλγιο ενώ οι Καπίνος και Μαυρίας έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων και το ματς με την Γερμανία εκτός έδρας.

Μιλάμε για επτά ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους οι δυο βασικοί πορτιέρο, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι λογικό ο Πορτογάλος να ανησυχεί το ίδιο και για τον καθένα εκ των επτά.

Μάλιστα όλοι οι διεθνείς άσοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη το απόγευμα όταν και θα κάνουν χαλάρωμα και ουσιαστικά θα τεθούν στην διάθεση του Φερέιρα την Παρασκευή λαμβάνοντας μέρος μόνο σε δυο προπονήσεις πριν το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Οπότε είναι λογικό και εύλογο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να πονοκεφαλιάζει για την διακοπή σε συνδυασμό με την παρουσία επτά ποδοσφαιριστών του σε Εθνική Ανδρών και Ελπίδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ