ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιλική νίκη για ξεμούδιασμα στον Παναθηναϊκό

Φιλική νίκη για ξεμούδιασμα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση της Ένωσης Ερμιονίδας χάρη σε γκολ των Τοτσέ και Αποστολόπουλου. Απουσίες για τους πράσινους.

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας. Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-1 με τα γκολ των Τοτσέ (10') και Αποστολόπουλου (50'), ενώ στο 85ο λεπτό η Ένωση Ερμιονίδας μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι: Κοτσόλης, Λαγός, Κάιπερ, Μπουμσόνγκ (46' Πίντο), Βελάσκες (46' Τριανταφυλλόπουλος), Σο (46' Ζέκα), Καζιγιάμα (46' Φουρλάνος), Σισοκό (46' Μπαρμπαρούσης), Ντίνας (46' Εσπάρθα), Φορναρόλι (46' Αποστολόπουλος), Τοτσέ (46' Φιγκερόα). Όλες οι αλλαγές έγιναν στο ημίχρονο.

Στο υπόλοιπο κομμάτι της προπόνησης, ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης και Μαυρίας, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουίνσι.

Ο Χουχούμης επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, με τους Καπίνο, Καρνέζη και Ταμπάκη να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριογιάννη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ