ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιγκερόα: "Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι"

Φιγκερόα: "Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ιδανικό είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του πως οι "πράσινοι" έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

"Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλοι πολύ καλύτεροι.

Το κλίμα είναι ιδανικό και διαισθάνομαι πως θα έχουν πολύ καλύτερη πορεία. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά θα χρειαστούν πολλά ακόμα.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κυρίως πέρυσι που προερχόμουν από τραυματισμό και μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω.

Είναι υποχρέωσή μου να κάνω το καλύτερο σε κάθε ματς και για τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει με μοναδικό τρόπο", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος επιθετικός σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Σημειώνεται πως ο "Λούτσο" ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν καθώς στην πρώτη του κιόλας φετινή εμφάνιση με το "τριφύλλι στο στήθος" βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ