ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φημολογία για Χουάνμα

Φημολογία για Χουάνμα

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο κεντρικός αμυντικός της Νουμάνθια, Χουάνμα, έχει απασχολήσει για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Από την ιβηρική Χερσόνησο προέρχεται το τελευταίο όνομα το οποίο φέρεται να απασχολεί για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Νουμάνθια, Χουάνμα (με το νούμερο 16 στη φώτο), είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν παρακολουθηθεί από τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Ισπανό στόπερ και εξετάζει την υπόθεση του.

Ο Χουάνμα ανήκει στη Νουμάνθια, αλλά όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, παραχωρείται έναντι μικρού τιμήματος.

Είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, αγωνίζεται ως στόπερ και κατά συνθήκη αριστερός μπακ, κρίνεται επαρκής στο ψηλό παιχνίδι λόγω των 185 εκατοστών του και του άλματος του, υστερεί σε ταχύτητα και σε γρήγορες επεμβάσεις.

Κατά κύριο λόγο έχει κάνει καριέρα στη Segunda Division (138 συμ./18 γκολ), έχοντας περάσει από διάφορες ομάδες (Βεθιντάριο 2002-2003, Λας Πάλμας 2003-2008, Βαγιεκάνο 2008-2009, Ουέσκα 2009-2010, Οβιέδο 2010-2012).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προ Νουμάνθια καριέρα του έπαιζε κυρίως ως αριστερό μπακ, αρχίζοντας στα... νιάτα του από αριστερό εξτρέμ. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν επιθετικογενή αμυντικό.

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1982 στη Λα Πάλμας των Κανάριων Νήσων, αναδείχτηκε από τις ακαδημίες της Βεσιντάριο και έκανε το όνομα του με τη Λας Πάλμας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ