ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληροφορίες για εμπλοκή Δ. Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

Πληροφορίες για εμπλοκή Δ. Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει ήδη ετοιμάσει πρόταση που θα καταθέσει στον Γιάννη Αλαφούζο.

Μία βόμβα επιφύλασσε για το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει έτοιμη πρόταση για το πλάνο της επόμενης ημέρας στην ομάδα ποδοσφαίρου και εντός των επόμενων 15 ημερών, θα την καταθέσει στον πρόεδρο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννη Αλαφούζο.

Προς το παρόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τη φημολογία, αλλά είναι δεδομένο ότι έχει αποφασίσει να κάνει την κίνηση του και σχεδιάζει τις επόμενες ενέργειες του.

Σίγουρα πρόκειται για μία "συγκλονιστική" εξέλιξη για τα διοικητικά της ΠΑΕ, εφόσον φυσικά προχωρήσει στην πράξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Άλλωστε, δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που με επίσημη δήλωση του είχε τονίσει ότι δεν σκέφτεται άμεσα να εμπλακεί στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία η πρόταση Γιαννακόπουλου

Με την απόφαση του να κινηθεί για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αιφνιδίασε τους πάντες στην οικογένεια του Τριφυλλιού.

Όλοι γνώριζαν την επιθυμία του να ασχοληθεί με την ομάδα ποδοσφαίρου, παρά τις δηλώσεις του περί του αντιθέτου, ωστόσο το timing που επέλεξε δεν ήταν το αναμενόμενο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε και αυτός από τα μέσα ενημέρωσης για τις πληροφορίες που θέλουν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να σκέφτεται την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, αλλά δεν αντέδρασε, ούτε πρόκειται να το κάνει.

Όπως τόνιζε, αμέσως μόλις κατατεθεί η επίσημη πρόταση, θα προωθηθεί στην κρίση των μελών της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και αυτά, ως το κυρίαρχο σώμα θα κληθούν να αποφασίσουν.

Αυτό προβλέπει το καταστατικό του σωματείο λαϊκής βάσης, το οποίο έχει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ και ο ίδιος, ως ο εκπρόσωπος του, θα κινηθεί σε αυτή τη γραμμή.

"Θετική διάθεση για Γιαννακόπουλο"

Η πρώτη αντίδραση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στην κίνηση που σχεδιάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, ήρθε υπό τη μορφή διαρροής.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ