ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει όπως ήρθε ο Καστιλιόν

Φεύγει όπως ήρθε ο Καστιλιόν
Καστιγιόν

Η υπόθεση Καστιλιόν έλαβε τέλος για τον Παναθηναϊκό μετά τις παράλογες απαιτήσεις του Ολλανδού επιθετικού που ήθελε, τα διπλάσια χρήματα, δυο χρόνια συμβόλαιο αντί για τρία αλλά και να μπει όρος στο ότι θα μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού του Τριφυλλιού δείχνοντας ότι δεν ξέρει που ήρθε.

Οι παράλογες απαιτήσεις του Τζόφρι Καστιλιόν και των εκπροσώπων του που σε άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα ζήτησαν κατά την άφιξη τους στην Ελλάδα οδήγησαν σε ναυάγιο την μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος Ολλανδός είχε συμφωνήσει γραπτώς, απαντώντας σε σχετικό μέιλ, πριν έρθει στην Ελλάδα σε συγκεκριμένα πράγματα με τον Παναθηναϊκό και ήρθε στην χώρα μας προκειμένου απλά να πέσουν οι υπογραφές πάνω στα συμφωνηθέντα.

Με την άφιξη του στην Αθήνα όμως άλλαξε τις απαιτήσεις του και ζήτησε τα διπλάσια χρήματα, συμβόλαιο δυο ετών αντί τριών και ρήτρα αποδέσμευσης ένα εκατομμύριο, συν 250.000 που θα εισέπραττε ο ίδιος.

Βέβαια το κλου ήταν πως ζήτησε να μπει όρος στο συμβόλαιο του πως σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός υποβιβαζόταν θα έμενε ελεύθερος. Δείγμα του ότι μάλλον δεν είχε καταλάβει σε ποια ομάδα ήρθε και δείγμα που φανερώνει ότι έλειπε το κίνητρο από πλευράς του.

Κίνητρο που ψάχνουν οι πράσινοι σε όλες τις έως τώρα κινήσεις που έχουν κάνει είτε αποκτώντας τον Μπαϊράμι, είτε τον Μπεργκ, είτε τον Μέντες ακόμα και τον Νάνο. και το ΚΟΡΥΦΑΙΟ όλων θέλησε να μπει όρος ότι θα μείνει ελεύθερος αν ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί.

Όπως έλεγαν μάλιστα στο πράσινο στρατόπεδο: "Παίκτες που δεν πιστεύουν στο πρότζεκτ και φτάνουν να φοβούνται μέχρι και τον υποβιβασμό δεν έχουν καμία δουλειά στον Παναθηναϊκό".

Παράλληλα οι πράσινοι θα στραφούν άμεσα σε άλλες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες καθώς στο Τριφύλλι είχαν κάποιους ποδοσφαιριστές στα υπόψιν σε περίπτωση που χάλαγε η υπόθεση απόκτησης του Καστιλιόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ