ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Βοηθήστε να βγούμε από τη δύσκολη θέση"

Φερέιρα: "Βοηθήστε να βγούμε από τη δύσκολη θέση"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τετάρτης και τους ζήτησε να πιστέψουν στους εαυτούς τους ώστε να μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και αυτό το γνωρίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Βέβαια ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τους παίκτες του και πως μόνο αυτοί μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να βγάλουν την ομάδα από αυτή τη θέση.

Ο 66χρονος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να το πιστέψουν και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια για να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Μεταξύ άλλων ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είπε: "Όλοι ξέρετε ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγούμε από αυτή. Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αρκεί να το πιστέψουμε.

Το ματς με τον Αστέρα είναι η ευκαιρία μας για να ξεκινήσουμε από την αρχή. Έγιναν αλλαγές και στη διοίκηση, οπότε είναι ευκαιρία να το συνδυάσουμε με επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Παράλληλα πρέπει να δώσουμε μια χαρά και στον κόσμο που έχουμε απογοητεύσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ