ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Τιμωρηθήκαμε και δεν το αξίζαμε"

Φερέιρα: "Τιμωρηθήκαμε και δεν το αξίζαμε"
INTIME SPORTS

Δυσαρεστημένος από τον αποκλεισμό ο Φερέιρα μίλησε για τον αποκλεισμό και την χαμένη αυτοπεποίθηση των παικτών του. Σύνθημα ανασύνταξης για πρωτάθλημα.

Θλιμμένοι τόνισε πως είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τον αποκλεισμό του "τριφυλλιού" τον οποίο και δεν άξιζε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην συνέχεια τα συνεχή ματς και έδωσε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο.

Ένα σχόλιο για αγώνα:

" Ηταν ένα τυπικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ιστορικούς συλλόγους. Για μια ομάδα που δεν μπορεί εύκολα να προχωραέι στην διοργάνωση είναι σημαντική η πρόκριση. Σε αγώνες Κυπελλου τα πράγματα είναι διαφορετικά σε ένα ματς.

Στην εικόνα του ματς στο α μέρος ελέγξαμε το ματς είχαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και μετά ισορροπίστηκε το ματς. Χάσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Τιμωρηθήκαμε και δεν το αξίζαμε. Συγχαρητήρια σε Πανιώνιο. Είμαστε θλιμμένοι από τον αποκλεισμό."

- Θα επηρεαστεί η ομάδα στην συνέχεια από τον αποκλεισμό.

" Το να χάνεις δεν είναι κάτι καλό, το να χάνεις σου στερεί την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο μήνας με οκτώ αγώνας είναι δύσκολος. Να κοιτάξουμε την ανασύνταξη της ομάδας και ξανά την Τετάρτη άλλο ματς.

Ίσως έχουμε περισσότερα παιχνίδια και από άλλους αντιπάλους μας. Χάσαμε ένα τίτλο αλλά στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να πέρνουμε τις νίκες."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ