ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Την προσοχή μας στην Μάδεργουελ"

Φερέιρα: "Την προσοχή μας στην Μάδεργουελ"
INTIME SPORTS

Να εστιάσουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις με τη Μάδεργουελ ζήτησε κατά την προπόνηση της Δευτέρας (23/7) από τους παίκτες του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ημέρα γνωριμιών και συστάσεων ήταν η Δευτέρα στην Παιανία καθώς πριν αρχίσει η προπόνηση, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συγκέντρωσε τον Κώστα Κατσουράνη και τους τέσσερις της Εθνικής Νέων (Καπίνος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος) καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων Βελάσκες, Πίντο, Σισοκό, Φορναρόλι και Σο.

Ο Πορτογάλος παρουσίασε κάθε ποδοσφαιριστή από το ένα γκρουπ στους ποδοσφαιριστές του άλλου, αφού έως τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί. Τους ζήτησε να έχουν μία καλή συνεργασία και να λειτουργήσουν συνολικά με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

Κατόπιν, σύστησε τους νεαρούς διεθνείς και τον "Κατσούρ" στον νέο συνεργάτη του, Ρούι Αλμέιδα, με τον οποίο επίσης δεν είχαν γνωριστεί. Όπως τόνισε, ο Ρούι είναι το νέο μέλος του προπονητικού επιτελείου και επιθυμία του είναι να έχει τον σεβασμό που είχαν οι Ζοσέ Γκόμες και Ρούι Σίλβα.

Εν συνεχεία ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά και να είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται με την Μάδεργουελ λέγοντας:

"Παιδιά έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με την Μάδεργουελ. Το πιθανότερο είναι να φύγουμε την Κυριακή για την Σκωτία".

Όσο για το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα με τρεις ομάδες των οχτώ στις οποίες τους ποδοσφαιριστές διάλεξαν οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Σπυρόπουλος και έπαιξαν 6 τρίλεπτα ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο δίτερμα πήρε κανονικά μέρος και ο Κατσουράνης ο οποίος άλλαζε συνέχεια με τον Φορναρόλι ο οποίος δουλεύει σκληρά για να χάσει τα 2-3 περιττά κιλά που έχει. Την ίδια ώρα ατομικά προπονήθηκαν οι Σο και Κουσίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ