ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Ποτέ ο ΟΣΦΠ καλύτερος του ΠΑΟ"

Φερέιρα: "Ποτέ ο ΟΣΦΠ καλύτερος του ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος προπονητής κλήθηκε να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα για το αν ο Ολυμπιακός κατέκτησε άξια το πρωτάθλημα.

" Ακόμα δεν έχω δει όλο το πρωτάθλημα για να ξέρω και να σας πω συγκεκριμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό και το απέδειξε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ενώ έπρεπε να νικήσουμε 2-1, χάσαμε. Μετά με τη διαφορά των 10 βαθμών, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι μετά το Καραϊσκάκη, εμείς είχαμε μία απώλεια, αλλά στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε καλύτερος από τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο Φερέιρα και συνέχισε, λέγοντας:

" Στην έδρα τους δείξαμε καλύτεροι. Τι έγινε πριν έρθει, δεν ξέρω. Μετά ήταν εύκολο για αυτούς να χειριστούν την κατάσταση. Αλλά αυτό είναι παρελθόν. Τώρα σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το μέλλον, τα πλέι οφ. Γιατί είμαστε μία μεγάλη ομάδα και κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ξέρετε καλά πως απολειστήκαμε στο Κύπελλο. Εφόσον ξέρετε τι έγινε, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για τα πλέι οφ".

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, ο Φερέιρα ανέφερε και τα διοικητικά: " Ο Βύντρα υπέγραψε συμβόλαιο. Ήταν μία σωστή απόφαση. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, καλός άνθρωπος και είναι σημαντικό να έχουμε ποδοσφαιριστές όπως αυτός στο σύλλογο. Σκοπός μου είναι να ετοιμάσω καλά την ομάδα για τα πλέι οφ. Το ίδιο σημαντικό είναι να δοθούν λύσεις στη δομή του συλλόγου. Έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να σκεφτούμε το μέλλον, διότι τώρα υπάρχει μία διοικητική δομή.

Ξέρουμε ότι σύντομα θα γίνει ένα σημαντικό ΔΣ, το οποίο θα καθορίσει ποια άτομα θα αναλάβουν τα ηνία, άρα εγώ ως προπονητής, αυτό που κάνω είναι να προετοιμάσω την ομάδα για τα πλέι οφ. Είναι βασικός στόχος, προκειμένου να συμμετέχει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντικό για το γόητρο όλων και δεν είναι μόνο οικονομικό θέμα. Παίζει ρόλο το πρεστίζ".

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι "πράσινοι":
" Ο Χριστοδουλόπουλος μετά το ματς με την ΑΕΚ έμεινε εκτός για πολύ χρόνο. Είδατε ότι έπαιξε 20 λεπτά με τον Ηρακλή. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Αυτό μας έκανε λιγότερο ισχυρούς. Κατά τη διάρκεια του ματς έγινε αλλαγή ο Καντέ. Αυτός μας υποχρέωσε να αλλάξω θέση στον Βύντρα και ουσιαστικά στα πρώτα 30 λεπτά δεν είχαμε παίκτη στην άμυνα που να είχε ρυθμό. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε άλλο ένα γκολ. Θα έλεγα ότι δεν κάναμε ένα καλό ματς, με ισσοροπία. Όμως πήραμε τη νίκη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα πάνε στις Εθνικές τους, οι Έλληνες, ο Καντέ, ο Σιμάο.

Επειδή εγώ επιθυμώ να παίζει καλά η ομάδα και να νικάει, ως συμπέρασμα το σημαντικό ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Αυτές τις δύο εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε, να προπονηθούμε σωστά, ώστε από την επόμενη εβδομάδα, να δούμε τι έχουμε και τι όχι και να διαχειριστούμε τους τρεις αγώνες που μένουν. Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές με λιγότερες προπονήσεις να πάρουν δυνάμεις και όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι για να συνεχίσουμε. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ο Καντέ και ο Σπυρόπουλος θα μείνουν εκτός"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ