ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Μην μας πάρει από κάτω"

Φερέιρα: "Μην μας πάρει από κάτω"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους παίκτες του στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι παραμένουν πρώτοι και όλα είναι στο χέρι τους. Χάνουν σίγουρα τα ματς με τον ΠΑΟΚ οι Νίνης και Σπυρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τα πλέι οφ με μια ισοπαλία σε δυο ματς και έχασε το αβαντάζ των τεσσάρων βαθμών με το οποίο μπήκε στην διαδικασία.

Παρόλα αυτά παραμένει στην πρώτη θέση και ο Φερέιρα γνωρίζει ότι όλα εξαρτώνται από τους παίκτες του Τριφυλλιού οι οποίοι αν δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο τότε θα πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για αυτό και στην ομιλία του την Τρίτη το απόγευμα στην Παιανία ζήτησε από τους παίκτες του Τριφυλλιού να μην τους πάρει από κάτω και πάση θυσία να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη λέγοντας:

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά ακόμη η πρώτη θέση εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε πάση θυσία την νίκη. Η ήττα από την ΑΕΚ δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω».

Γλίτωσαν τα χειρότερα

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα ευχάριστα ήταν τα νέα από τους τραυματισμούς των Νίνη και Σπυρόπουλου με την έννοια ότι και οι δυο μπορεί να προλάβουν ένα ή και δυο παιχνίδια των πλέι οφ.

Οι δυο άσου του Τριφυλλιού δεν θα αγωνιστούν στα δυο διαδοχικά ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός και εντός αλλά εν συνεχεία δεν αποκλείεται να τεθούν στην διάθεση του Φερέιρα.

Ο μεν Νίνης υπέστη κάταγμα ρινός και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε 3 με 4 ημέρες, ενώ ο δε Σπυρόπουλος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου μία εβδομάδα.

Στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, όσοι αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά εναντίον της ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», συνέχισαν με ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ