ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Μην ασχολείστε με... Βασσάρα και Δούρο"

Φερέιρα: "Μην ασχολείστε με... Βασσάρα και Δούρο"
INTIME SPORTS

Μήνυμα στους παίκτες του να μην πέσουν στην "παγίδα" και έχουν το μυαλό τους στα όσα έγιναν στην διαιτησία μετά την απώλεια του Ολυμπιακού. Τι ζήτησε ενόψει Λεβαδειακού.

Συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του να μην έχουν το μυαλό τους στα όσα συνέβησαν στο χώρο της διαιτησίας αλλά στην επίτευξη της νίκης με τον Λεβαδειακό έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρκετά "διαβασμένος" στην ομιλία του έριξε βέλη... εναντίον όσων άλλαξαν τον Βασσάρα με τον Δούρο μετά από μια διαιτητική απόφαση εναντίον του Ολυμπιακού. Για το + 5 με τον Κατσουράνη στην αποστολή. Συνάντηση με διπλό μήνυμα του Γόντικα προς τον Νίνη για ανανέωση και επιστροφή για τον τίτλο.

" Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα παίξουμε με μεγαλύτερο πάθος και μεγαλύτερη καρδιά, απ' ότι τακτική" τόνισε στην Nova, ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ομιλία με σκοπό να "πωρώσει" τους ποδοσφαιριστές του και τους επισημάνει την προσοσχή στο παιχνίδι που έχουν κάποιοι για να τους αποπροσανατολίσουν από τον στόχο της νίκης και της ενδεχόμενης διαφοράς στο +5, είχε ο Φερέιρα στην Παιανία.

" Βλέπετε τι γίνεται εκτός γηπέδων. Έδιωξαν τον Βασσάρα από τον ορισμό των διαιτητών επειδή το ήθελε ο Ολυμπιακός και έβαλαν τον Δούρο. Μην ασχολείστε με τίποτα από όλα αυτά. Δεν θέλω να σας αποπροσανατολίσουν.

Θα κάνουν ότι μπορούν για να μας σταματήσουν αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια" είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός αναφερόμενος σε όσα έγιναν το τελευταίο 48χωρο στο χώρο της διαιτησίας.

Εν συνεχεία έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του Λεβαδειακού και αύξηση της διαφοράς στο μέγιστο από τον Ολυμπιακό.

" Να συνεχίσουμε να παλεύουμε και από δω και πέρα να δώσουμε κάτι παραπάνω από όσα δίναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και μετά το πρόγραμμα μας θα γίνει πιο εύκολο.

Θέλω να νικήσουμε αυτά τα δύο ματς και να δώσουμε το 100% για να μην έχουμε εκπλήξεις. Θέλω να τα δίνουμε όλα σε κάθε αναμέτρηση.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε στους 5 βαθμούς την διαφορά μας και μετά να διαχειριστούμε την κατάσταση με μεγαλύτερη άνεση."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ