ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Γραφτείτε όλοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Φερέιρα: "Γραφτείτε όλοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία"
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάλεσε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να γραφτούν στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Πριν από λίγες μέρες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν ο πρώτος που γράφτηκε στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" σε μια κίνηση με την δικιά της ξεχωριστή συμβολική σημασία.

Λίγες μέρες αργότερα ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω δηλώσεων του στο Star υποστήριξε πως αυτή είναι η καλύτερη και η μοναδική και ξεκάθαρη λύση για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Ο 66χρονος προπονητής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλεις να συμμετέχεις περισσότερο στις αποφάσεις; Θέλεις να είσαι ένα ακόμα μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού; Αν ναι τότε γίνε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου κόουτς ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας:

«Αυτή είναι η μοναδική λύση για να διασωθεί ο σύλλογος. Μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις των παραγόντων για τη συνέχεια και την επιβίωση του συλλόγου, θα έλεγα ότι αυτή η απόφαση ισοδυναμεί με μια πολύ σημαντική πράξη για να συνεχίσει ο σύλλογος.

Με αυτόν τον τρόπο αλλάζει ουσιαστικά το γίγνεσθαι και ο τρόπος διαχείρισης της ομάδας. Είναι ένας τρόπος που δίνει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού το δικαίωμα να παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της ομάδας. Η λέξη μέλη, σημαίνει, μεγαλύτερη συνδρομή και συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν τον Παναθηναϊκό»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ