ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Είμαι μαχητής, είμαι νικητής"

Φερέιρα: "Είμαι μαχητής, είμαι νικητής"
Ζεσουάλδο Φερέιρα INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανέλυσε τα μυστικά της επιτυχίας του Παναθηναϊκού για τον συνδυασμό του αποτελέσματος με καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.

Σε συνέντευξη του που παραχώρησε στην εφημερίδα "Το Βήμα" ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για τον Παναθηναϊκό ώστε οι "πράσινοι" να φτάσουν τους στόχους τους.

Παρότι αρχικά αμφισβητήθηκε δεν τα παράτησε διότι ήταν βέβαιος για την δουλειά και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

" Αυτό που μπορώ να πω και να εγγυηθώ είναι ότι θα δουλεύουμε καθημερινά , θα δίνουμε μάχη και θα πολεμάμε για να γίνουμε πρωταθλητές. Aγαπώ το ποδόσφαιρο και την προπονητική και σε όλη μου την καριέρα ποτέ δεν τα παράτησα, ποτέ δεν παραιτήθηκα. Είμαι μαχητής είμαι νικητής, έχω τις ιδέες και τα πιστεύω μου και μάχομαι μέχρι εσχάτων. Εξαρχής γνώριζα ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία.

Το επιβεβαίωσα και όταν ήρθα στην ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά, διέγνωσα ότι στο κλαμπ δεν υπάρχει στρατηγική, με αποτέλεσμα να γίνει… συνήθεια η δεύτερη θέση. Αυτό κατάλαβα την περασμένη σεζόν, αλλά είναι κάτι που δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και προσπάθησα να το αλλάξω", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και νιώθουν πιο ασφαλείς, όπως παραδέχεται ο Πορτογάλος προπονητής.

" Το κλειδί είναι η σκληρή καθημερινή δουλειά, η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο και η ποιότητα των παικτών. Χωρίς μεγάλα αστέρια, μετά τη φυγή του Σισέ και του Ζιλμπέρτο, αλλά με επαγγελματισμό μπορέσαμε να αλλάξουμε το πνεύμα και τον χαρακτήρα της ομάδας. Βελτιώσαμε την ομαδικότητα με καλύτερο επίπεδο τακτικής και πλέον παίζουμε σαν ομάδα. Όλοι είμαστε ένα. Επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι βελτιωμένοι και σε ατομικό επίπεδο. Πλέον είναι φανερό ότι ως ομάδα νιώθουμε πιο ασφαλείς, κάτι που μας δίνει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας".

Για το μέλλον ο Φερέιρα απέφυγε να μιλήσει και κατέληξε λέγοντας: " Δεν πρέπει να χάσουμε το κίνητρο, την αυτοπεποίθηση, το ομαδικό πνεύμα και τη διάθεσή μας για καλό ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ