ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Δεν τα κατανοώ όλα αυτά"

Φερέιρα: "Δεν τα κατανοώ όλα αυτά"
INTIME SPORTS

Στα όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να κατανοήσει όσα διαδραματίστηκαν.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" τόνισε πως δεν κατανοεί όλα όσα έγιναν, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για ένα παιχνίδι, που όπως είπε, δεν έγινε.

Ζήτησε συγγνώμη ενώ έκανε λόγο για ένα χειρότερο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Θα ήθελα να μπορούσα να κάθομαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι. Για έναν αγώνα που θα πάθιαζε την Ελλάδα. Δεν μπορώ να το κάνω όμως. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν υπήρξε. Δυστυχώς δεν έγινε αγώνας. Σαν επαγγελματίας λυπούμαι. Σαν άνθρωπος που αγαπάω τον Παναθηναϊκό δεν τα κατανοώ όλα αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά από αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορώ να μιλήσω για ένα παιχνίδι το οποίο δεν έγινε γιατί υπήρξε μια μεγάλη διακοπή.

Δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες οι οποίοι ήταν απλά παρατηρητές σε όσα γινόντουσαν. Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία ενδεχομένως στο μέλλον θα μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον από εδώ και στο εξής θα είναι χειρότερο από ότι ήταν. Και τελειώνοντας μια σύντομη φράση στην διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε κανένας να φοβάται τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό τομέα. Αλλά θα έλεγα πως ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν, ενώ συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά τα οποία είναι γελοία.

Ζητάω συγνώμη αλλά δεν θέλω να μιλήσω για κάποια πράγματα τα οποία μετά θα μετανιώσω που τα είπα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο θα ήθελαν να είχε γίνει μια γιορτή. Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ