ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Ακόμα μαθαίνω στην Ελλάδα..."

Φερέιρα: "Ακόμα μαθαίνω στην Ελλάδα..."
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε στην κλήση σε απολογία λέγοντας πως κάποιοι περιμένουν στη γωνία το Τριφύλλι.

Η κλήση σε απολογία του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος μίλησε το Σάββατο στους παίκτες του για την παρουσία του στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο 65χρονος τεχνικός το έκανε αυτό στα αποδυτήρια και όχι έξω στο γήπεδο σε συζήτηση που είχε με κάποιους πράσινους λέγοντας τους πως κάποιοι πολεμούν τον Παναθηναϊκό με κάθε τρόπο και αυτό πρέπει να τους συσπειρώσει ακόμα πιο πολύ.

Χαρακτηριστικά ο Φερέιρα υποστήριξε: "Με έχουν καλέσει σε απολογία. Λογικά είναι κάτι που το ξέρετε. Συνέχεια μαθαίνω νέα πράγματα στην Ελλάδα, από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Συνεχίζουν να μας πολεμούν και να μας δημιουργούν προβλήματα με κάθε ευκαιρία. Αυτό πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας και να είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν έχω καταλάβει τι τόσο περίεργο είπα και με με κάλεσαν. Θα τους πω στην απολογία μου ό,τι περίεργο έχω ζήσει στην Ελλάδα. Και εγώ και εσείς και η ομάδα συνολικά αντιμετωπίζουμε προβλήματα από τους αντιπάλους μας ενώ αυτοί μένουν ανενόχλητοι".

Από την πλευρά τους οι παίκτες των πράσινων που πιστεύουν ότι δεν θα τιμωρηθεί του είπαν: "Ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τίποτα δεν μας προκαλεί έκπληξη. Δεν θα σου κάνουν τίποτα. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας ότι και αν κάνουν".

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με το διήμερο ρεπό ο Πορτογάλος είπε στους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί: "Θέλω να είστε προσεκτικοί στο διάστημα που δεν θα έχουμε προπονήσεις,. Να ξεκουραστείτε γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ