ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Μπουμάλ

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Μπουμάλ
Μπουμάλ INTIME SPORTS

Μετά το ματς με τον Ατρόμητο θα πάρουν στον Πανιώνιο την απόφαση τους για την παραχώρηση του Μπουμάλ με τον Παναθηναϊκό να έχει σαφές πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών με κυριότερο την επιθυμία του ίδιου του 26χρονου άσου.

Σε πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο εξελίσσεται ο Παναθηναϊκός όσο περνούν οι μέρες με τους πράσινους να αποκτούν το ένα αβαντάζ μετά το άλλο με βάση τους έτερους διεκδικητές του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Την Τετάρτη το βράδυ υπήρξε νέα επικοινωνία του μάνατζερ του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή με τους διοικούντες του Πανιωνίου και συμφωνήθηκε να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα από τη δική τους πλευρά τονίζοντας ότι η όποια απόφαση θα παρθεί μετά και το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Αυτό που σημείωναν όμως είναι πως μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα.

Τα πράσινα πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι πράσινοι έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δυο. Αρχικά ο ίδιος ο Μπουμάλ ο οποίος είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι γνωρίζοντας ότι θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση τόσο με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που αρέσει ο 26χρονος άσος αλλά και με τον Ολυμπιακό που βεβαίως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση αλλά πολλές φορές στο παρελθόν οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν τελευταίοι την κίνηση τους για άλλους παίκτες που ενδιέφεραν τον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο αβαντάζ για το τριφύλλι που ίσως είναι και πιο σημαντικό ότι οι πράσινοι έχουν δείξει από νωρίς το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Μπουμάλ τόσο προς τον Πανιώνιο όσο και προς τον ίδιο τον παίκτη. Στο τριφύλλι έχουν κινηθεί νωρίτερα από κάθε άλλον και αυτό δεν αποκλείεται να παίξει το ρόλο του.

Προτάθηκε και ο Ούκρα

Ένας παλιός γνώριμος στην ομάδα του Παναθηναϊκού προτάθηκε το τελευταίο διάστημα και πάλι στους πράσινους. Ο λόγος για τον Ούκρα ο οποίος πλην της ΑΕΚ προτάθηκε από τον μάνατζερ του και στο τριφύλλι.

Ο 27χρονος Πορτογάλος που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, έπαιξε δανεικός σε Βαρζίμ, Ολανένσε και Μπράγκα και από το 2012 είναι βασικότατο στέλεχος της Ρίο Άβε.

Ο Ούκρα είχε προταθεί και το 2010 στον Παναθηναϊκό με τεχνικό διευθυντή τότε, τον συμπατριώτη του Κάρλος Φρέιτας, ενώ ο μάνατζερ του είναι ο Κάρλος Γκονσάλβες ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ζέκα. Ο Ούκρα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κάτι το οποίο σημαίνει πως από 1η Γενάρη μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ενώ σε ενδεχόμενο απόκτησης του τώρα το ποσό που θα δαπανηθεί θα είναι σε λογικά πλαίσια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ