ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Ολοκληρωμένος τερματοφύλακας ο Καρνέζης"

Φάμπρι: "Ολοκληρωμένος τερματοφύλακας ο Καρνέζης"
INTIME SPORTS

Με κολακευτικά λόγια για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Γρανάδα, μίλησε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ορέστης Καρνέζης πήγε στην Αγγλία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Γρανάδα, ενεργοποιώντας τον μονοετή δανεισμό του από την Ουντινέζε. Οι Ίβηρες έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον διεθνή τερματοφύλακα και τον προορίζουν για βασικό την φετινή σεζόν, ενώ και τα ισπανικά Μέσα ασχολούνται ιδιαίτερα με τον "Όρε".

Ένας από αυτούς που τον γνωρίζουν είναι ο Φάμπρι, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τον 28χρονο κίπερ, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει.

"Είναι ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, με πολύ καλή κίνηση στα πόδια, ενώ έχει πολύ καλές επεμβάσεις σε σουτ από κοντινή απόσταση. Όταν ήταν υπό τις οδηγίες μου, δουλέψαμε αρκετά στον τρόπο που έκανε βολέ και απομάκρυνε την μπάλα. Ήταν καλό για την προσωπικότητά του το ότι έφυγε από την Ελλάδα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλενσιέν μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 του OTE TV

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ