ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Αδικη η αποβολή..."

Φάμπρι: "Αδικη η αποβολή..."
INTIME SPORTS

Ο Φαμπρι χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Σο, τόνισε πως ο διαιτητής "χάλασε" τις ισορροπίες του αγώνα, υπογράμμισε όμως πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια.

Ο Φάμπρι τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως ο "Δικέφαλος" κέρδισε δίκαια, επισήμανε ωστόσο πως η αποβολή του Σο ήταν άδικη και ότι ο διαιτητής "χάλασε" τις ισορροπίες του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δίκαιος νικητής έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Ο αγώνας τελείωσε όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Σο και νομίζω άδικα διότι πριν έχει γίνει ένα χέρι από παίκτη του ΠΑΟΚ πριν την επαφή.

Από εκείνη την στιγμή και μετά ο διαιτητής έκοψε τις ισορροπίες. Ημασταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στον αγώνα αλλά τελικά χάσαμε. Δεν το ίδιο να παίζεις με 10 παίκτες και το ίδιο να παίζεις με 11.

Θέλαμε να φέρουμε το παιχνίδι σε σαφή κατάσταση υπέρ ημών. Αν φτάναμε στο 70' και το σκορ ήταν 0-0 και χωρίς να είχαμε περάσει ούτε το κέντρο και να είχαμε σουτάρει, νομίζετε πως θα υπήρχαν οι ίδιες καταστάσεις;

Με 11 παίκτες με μια αντεπίθεση μπορείς να κερδίσεις. Αλλά όταν αποβάλλεται άδικα ένας παίκτης μας, ο διαιτητής χαλάει την ισορροπία".

Για το αν ήταν στόχος του Παναθηναικού να πήγαινε το ματς στο 70' και το σκορ να είναι 0-0: " Οχι δεν εννοώ αυτό. Δεν έχουν νόημα τέτοιες ερωτήσεις...

Το γεγονός πως μια ομάδα έχει την κατοχή, όπως ο ΠΑΟΚ που κέρδισε δίκαια, σημαίνει πως ελέγχει και το ματς; Εγώ δεν συμφωνώ...

Εγώ δεν κατηγορώ τον διατητή αλλά όταν δεν μπορώ να κάνω αντεπίθεση και παίζω με ένα παίκτη λιγότερα, δεν έχουμε την δυνατότητα να βγούμε μπροστά. Με αυτό δεν αιτιολογώ τίποτα.

Χάσαμε... Δεν είναι όμως το ίδιο να παίζεις με 11 και το ίδιο με 10 παίκτες. Αλλιώς όλες οι ομάδες θα έπαιζαν με 10".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ