ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ευχαριστώ" σε όλους τους εθελοντές από την Παναθηναϊκή Συμμαχία

"Ευχαριστώ" σε όλους τους εθελοντές από την Παναθηναϊκή Συμμαχία
INTIME SPORTS

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με επίσημη ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους φίλους του Τριφυλλιού που βοήθησαν στον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου.

Περισσότεροι από 500 φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν το περασμένο τριήμερο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πλαίσιο εθελοντισμού για τις εργασίες στην Λεωφόρο.

Οπαδοί των πράσινων κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού πήραν τα πινέλα, τις σκούπες και τους κουβάδες στα χέρια και βοήθησαν όπως μπορούσε ο καθένας για τον καλλωπισμό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της θέλησε να ευχαριστήσει τους εθελοντές φίλους των πράσινων τονίζοντας:

"Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντισμού στη Λεωφόρο.

Ολοκληρώθηκε εχθέςμε επιτυχία το 3ήμερο εθελοντικής δράσης για την ανανέωση της Λεωφόρου.Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που με την αγάπη και την έμπρακτη στήριξή τους συνέβαλαν στην αισθητική βελτίωση του ιστορικού μας γηπέδου.

Σε όλη τη διάρκεια της εθελοντικής δράσης, οι φίλοι της Ομάδας ήρθαν μαζικά στο γήπεδο -ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη συμμετοχής- και έβαλαν το μεράκι, τη φροντίδα και το δικό τους χρώμα σε σημαντικές εργασίες που έγιναν στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο,με αποτέλεσμα να βελτιωθούν αισθητικά οι Θύρες από την 8 έως και την 14.

Κοντά στους Εθελοντές βρέθηκαν για μία ακόμα ημέρα οι εργαζόμενοι και τα Στελέχη τηςΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣκαι εκ μέρους της Διοίκησης οι κ.κ. Τουμαζάτοςκαι Παναγιωτίδηςευχαρίστησαν τον κόσμο για την ενεργή συμμετοχή και την έμπρακτη αγάπη του στην Ομάδα.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ.Β. Παρθενόπουλοςέκανε την ακόλουθη δήλωση «Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου. Η στήριξη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως ομαδικά και παναθηναϊκά μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει ν’ αναβαθμίζει τη Λεωφόρο μέχρι το επίπεδο που αρμόζει στο πιο ιστορικό γήπεδο και στον πιο μεγάλο σύλλογο της χώρας».

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, όσοι Εθελοντές επιθυμούσαν, πήραν μαζί τους για ενθύμιο καθίσματα από τις ιστορικές κερκίδες της Λεωφόρου, τα οποία μόλις είχαν αντικατασταθεί με καινούργια.

Ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία την εταιρείαKarcher, τηνCoca-Cola Τρία Έψιλονκαι τονΌμιλο Βλάση Σταθοκωστόπουλουπου βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της εθελοντικής δράσης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ