ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ευχαριστώ" και κάλεσμα για κόσμια συμπεριφορά από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

"Ευχαριστώ" και κάλεσμα για κόσμια συμπεριφορά από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόθεση της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα τμήματα του Ερασιτέχνη μέσα από την κόσμια στάση των φίλων του Τριφυλλιού.

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θέλησε να ευχαριστήσει την πράσινη ΠΑΕ για την πρόθεση της να ενισχύσει περισσότερο τα ταμεία της "μάνας του λόχου" μέσω της κόσμιας συμπεριφοράς των φίλων του Τριφυλλιού και την αποφυγή προστίμων για τους πράσινους.

Μάλιστα με την σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Ερασιτέχνη καλεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στο κατεστημένο για να τιμωρηθεί η ομάδα και να αποδυναμωθούν όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πρωτοβουλία της να δώσει ακόμα μια οικονομική «ανάσα» στο Σύλλογο, «ανάσα» που θα προέλθει και πάλι χάρη στον φίλαθλο κόσμο του Τριφυλλιού βάση της ΚΟΣΜΙΑΣ συμπεριφοράςτου σε κάθε αναμέτρηση στην έδρα μας.

Ας μην δώσει λοιπόν ΚΑΝΕΝΑΣ το παραμικρό δικαίωμα σε κάθε είδους κατεστημένο να αποδυναμώσει με οποιοδήποτε τρόπο και να ζημιώσει οικονομικά, όχι μόνο την ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά όλες τις ομάδες του Συλλόγου μας σε όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ