ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει βρει τον γκολεαδόρ του στο πρόσωπο του Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός

Έχει βρει τον γκολεαδόρ του στο πρόσωπο του Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Τα έξι γκολ σε δώδεκα εμφανίσεις έφτασε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με αυτό που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη ενώ φέτος μετράει τρία τέρματα σε τέσσερα παιχνίδια καθώς δεν σκόραρε μόνο στην Τούμπα.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού λόγω των χειρισμών των ανθρώπων του Τριφυλλιού στην υπόθεση του αλλά όπως αποδεικνύεται ο... παλιός είναι η καλύτερη μεταγραφή των πράσινων.

Ο Αργεντινός κατάφερε και βρήκε δίχτυα και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη ενώ αγωνίστηκε για περισσότερα από 85 λεπτά δείχνοντας ότι είναι σε θέση να βοηθήσει ολοένα και περισσότερο τους πράσινους προσφέροντας μια λύση πρώτης τάξεως στον Γιάννη Αναστασίου.

Άλλωστε ο τεχνικός των πράσινων έβγαλε το καπέλο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους Μπεργκ και Φιγκερόα μιλώντας για δυο σπουδαίους επιθετικούς που διαθέτει το Τριφύλλι.

Ο "Λούτσο" αποδεικνύεται σε πραγματικό γκολεαδόρ για τους πράσινους καθώς το γκολ που σημείωσε στην Κρήτη ήταν το έκτο του σε δώδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ σχεδόν όλα τα τέρματα του, πλην αυτό που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Πανθρακικό δίνουν βαθμούς στους πράσινους.

Το άκρως εντυπωσιακό είναι πως φέτος ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί καθώς δεν έχει σκοράρει μόνο στην Τούμπα. Εκεί όπου θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χριστεί σκόρερ αν έπαιρνε την μπάλα από τον Μπεργκ για να εκτελέσει το πέναλτι που είχε κερδίσει το Τριφύλλι.

Αναλυτικά τα γκολ του Φιγκερόα:

Σεζόν 2012-13 (Τρία γκολ σε οχτώ ματς)

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 3-0

Σεζόν 2013-14 (Τρία γκολ σε τέσσερα ματς)

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-2

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ