ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει μείνει στο καλοκαίρι ο Ντιάρα

Έχει μείνει στο καλοκαίρι ο Ντιάρα

Ο Ντιαρά με δηλώσεις του στο "Sky Sports" υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει εκ νέου επαφές με τον Παναθηναϊκό αλλά την ίδια ώρα οι πράσινοι τονίζουν πως οι δυο πλευρές έχουν να μιλήσουν από το... καλοκαίρι.

Το όνομα του Μαχαμαντού Ντιαρά ως στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου επαναφέρει το "Sky Sports" με τον άσο από το Μάλι με δηλώσεις του να ανακινεί το θέμα αλλά όπως φαίνεται έχει μείνει στις επαφές του καλοκαιριού.

Από το Τριφύλλι διέψευσαν άμεσα την όποια επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές λέγοντας πως έχουν να μιλήσουν με την πλευρά του παίκτη από το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Ντιάρα αναφέρουν:

"Είμαι σε επικοινωνία με το κλαμπ στην Ελλάδα και θα μιλήσουμε και πάλι την άλλη εβδομάδα για να φτάσουμε σε συμφωνία".

"Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Απόλαυσα τον καιρό που ήμουν στην Φούλαμ. Είναι ένα πολύ φιλικό κλαμπ και θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στην ομάδα για όσα έκαναν για μένα και να τους ευχηθώ καλή τύχη στην Πρέμιερ Λιγκ".

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός

Άμεση όμως ήταν και η διάψευση από πλευράς Παναθηναϊκού καθώς όπως έλεγαν από το Τριφύλλι από το καλοκαίρι που μίλησαν για τελευταία φορά οι δυο πλευρές δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ