ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εύσημα Ουζουνίδη για Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάννη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα (3-0) τον Κισσαμικό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε μετά το ματς στη θετική παρουσία των νεαρών παικτών του, Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάνη. Διαβάστε τα λόγια του.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, απένειμε τα εύσημα στους Στέφανο Ευαγγέλου και Τάσο Χατζηγιοβάνη, μετά το 3-0 επί του Κισσαμικού, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 48χρονος προπονητής είπε στην κάμερα του Cosmote TV:

"Καμιά φορά τα προβλήματα σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις και κάποια άλλα παιδιά. Ήταν πολύ θετική η παρουσία του Ευαγγέλου. Νομίζω ότι είναι ένα παιδί που θα εξελιχθεί πάρα πολύ και πολύ γρήγορα θα έρθει πιο κοντά στην πρώτη ομάδα. Όπως και ο μικρός ο Χατζηγοβιάνης.

Το σημαντικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και θα είμαστε λίγο πιο άνετα στη ρεβάνς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό. Δεν έχει φτάσει τυχαία εδώ. Είναι πολύ καλή ομάδα και ίσως από τις πιο οργανωμένες της Β' Εθνικής. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα ξεκουραστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. με την ΑΕΚ )".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ