ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος στον γ' προκριματικό ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος στον γ' προκριματικό ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ανησυχεί για την καθυστέρηση της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού και είναι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Με εξαίρεση τον Χρήστο Μπούρμπο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει κανέναν ποδοσφαιριστή έως τώρα και δεν έχει καταφέρει να διασφαλίσει την παρουσία των δύο δανεικών (Σίλντενφελντ και Αμπέντ).

Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει το σχεδιασμό του για το γ' προκριματικό γύρο του Champions League χωρίς να ανησυχεί για την καθυστέρηση στην υλοποίηση των μεταγραφών. Σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του έχουν εκπονήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας προκειμένου να παρουσιάσουν την ομάδα ετοιμοπόλεμη και ανταγωνιστική.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, έχει δημιουργηθεί μία βάση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν αφομοιώσει την τακτική του προπονητή τους. Συνεπώς, ο Αναστασίου πιστεύει ότι μπορεί να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν αγχώνεται.

Παράλληλα, υπολογίζει τους Πέτριτς και Μπαϊράμι, οι οποίοι πέρυσι είχαν μικρή συνεισφορά αναλογικά με την αξία τους και ο Αρτινός προπονητής εκτιμά ότι θα έχουν διαφορετική παρουσία και ουσιαστικά, αναμένει να έχουν θέσεις στην ενδεκάδα του γ' προκριματικού.

Πάντως, αυτόν που θα ήθελε περισσότερο να έχει ο Αναστασίου από την αρχή της προετοιμασία ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ή ο κεντρικός αμυντικός ο οποίος προορίζεται για βασικός, ώστε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και να αποκτήσει χημεία με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, αφού τα κατάφερε με αμούστακα παιδιά και με ξένους οι οποίοι ήταν καιρό εκτός, έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι με διαφορετικές συνθήκες για το 2014-2015, θα πετύχει περισσότερο και να εμπιστεύεται το δυναμικό του.

Για όσους το λησμονούν, το ρόστερ του Παναθηναϊκού ήδη περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεργκ, ο Πράνιτς, ο Πέτριτς, ο Μέντες και ο Νάνο, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύναμο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ