ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εσιέν: "Το περιμένω πώς και πώς"

Εσιέν: "Το περιμένω πώς και πώς"

Ο Μάικλ Εσιέν έρχεται την Δευτέρα (1/6) για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και δηλώνει ανυπόμονος για την άφιξή του στην Ελλάδα. Αρνήθηκε πρόταση της Λιλ για Καρέλη το "τριφύλλι".

Το μεγάλο "μπαμ" ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος έρχεται την Δευτέρα (1/6) στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού", προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3 θα είναι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την άφιξη του Μάικλ Εσιέν. Μάθετε σε απευθείας μετάδοση ό,τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο!

Ο Αφρικανός μέσος θα υποβληθεί την Τρίτη (2/6) σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με συνολικό κόστος άνω των 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το "Goal", ο 32χρονος σε επαφή που είχε με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο φέρεται να τους είπε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώνουμε και θα έρθω στην Αθήνα. Το περιμένω πώς και πώς…".

Ο Εσιέν γνωρίζει το πλάνο της ομάδας για τη νέα σεζόν, αφού στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, ενώ το "τριφύλλι" θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, αφού ετοιμάζεται να "κλειδώσει" την πρωτιά στα πλέι οφ ακόμα και στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Αρνήθηκε πρόταση για Καρέλη

Εξάλλου, πρόταση ύψους 2,8 εκ. ευρώ κατέθεσε η Λιλ για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, αλλά ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα. Οι Γάλλοι δεν αναμένεται να εγκαταλείψουν τα όπλα και αναμένεται να κάνουν νέα προσφορά για τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με το "τριφύλλι", ενώ είναι και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα ποσό τουλάχιστον 3,5 εκ. ευρώ, αφού η πρώην ομάδα του, η Άμκαρ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ