ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται και παρουσιάζεται ο Μπεργκ, φεύγει για τις υπογραφές ο Μαυρίας

Έρχεται και παρουσιάζεται ο Μπεργκ, φεύγει για τις υπογραφές ο Μαυρίας
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έρχεται την Δευτέρα και αναμένεται να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα παρουσιαστεί στο νέο "σπίτι" των πράσινων την Τρίτη ενώ την ίδια ώρα ο Χάρης Μαυρίας θα αναχωρήσει για το Σάντερλαντ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Εβδομάδα αφίξεων και αναχωρήσεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει την Δευτέρα (15/7) για τον Παναθηναϊκό με ήδη δυο να είναι προγραμματισμένες.

Αρχικά την Δευτέρα θα έρθει στην χώρα μας ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό άσο ο οποίος ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα την Τρίτη το απόγευμα.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε το γεγονός ο Σουηδός φορ να παρουσιαστεί επίσημα στο νέο "σπίτι" του Παναθηναϊκού στο Κορωπί πριν την προπόνηση της Τρίτης και να γίνει έτσι ο πρώτος πράσινος που παρουσιάζεται στο νέο αθλητικό κέντρο των πράσινων.

Φεύγει ο Μαυρίας

Την ίδια ώρα στο επόμενο 48ώρο αναμένεται να "πετάξει" με προορισμό το Σάντερλαντ ο Χάρης Μαυρίας. Ο 20χρονος άσος θα βρεθεί στην Αγγλική πόλη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν αυτές πάνε καλά να ολοκληρωθεί η δεδομένη συμφωνία των Άγγλων με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι το οποίο θα φέρει και χρήματα στα πράσινα ταμεία δίνοντας στο Τριφύλλι την ευκαιρία να πάρει μια ανάσα και να μπορέσει κινηθεί κάπως καλύτερα οικονομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ