ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται τσουνάμι προσφυγών στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποφασισμένοι να καταθέσουν προσφυγές από την επόμενη Δευτέρα είναι αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού, ανεξάρτητα από το... πότε θα πληρωθούν και από το αν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ.

Χθες δεν πληρώθηκαν, σήμερα ίσως πληρωθούν. Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Μαϊου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν το... 35% της δόσης του Δεκεμβρίου.

Πλέον δεν εμπιστεύονται σχεδόν κανέναν από την ΠΑΕ. Δεν θέλουν καν να πηγαίνει στην προπόνηση ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ έχει καταντήσει σαν τους παλιούς δοσάδες: "Πέρνα αύριο". Και μεθαύριο και παραμεθαύριο...

Πιθανότατα σήμερα θα πάρουν οι παίκτες αυτό το... πολυπόθητο 35% της δόσης Δεκεμβρίου, αλλά πλέον δεν αλλάζει κάτι στην απόφαση πολλών να καταθέσουν προσφυγές εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη Δευτέρα. Μετά, δηλαδή, από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Δεν τους νοιάζει τι θα τους πουν από την ΠΑΕ. Δεν θα αλλάξουν άποψη αν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ και δεσμευτεί προφορικά κάπoιος από το "Pan Asia" fund ότι θα εξοφληθούν εντός των καλοκαιρινών μηνών. Θέλουν μόνο να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους. Πόσοι; Σχεδόν όλοι. Ποιοι θα φτάσουν τελικά στην προσφυγή; Θα το μάθουμε σταδιακά από την επόμενη Δευτέρα και έπειτα.

Τι συνέπειες μπορεί να έχουν αυτές οι κινήσεις για τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας; Πολλές. Να χάσει παίκτες ως "ελεύθερους". Να χάσει παίκτες... γενικώς. Ακόμη - ακόμη και να δυσκολευτεί για τη συγκρότηση στοιχειωδώς αξιόμαχου ρόστερ την επόμενη σεζόν αν επιβληθεί η απαγόρευση μεταγραφών.

Ένα - ένα. Υπομονή. Πολλά αλλάζουν από μέρα σε μέρα και το καλοκαίρι θα είναι μακρύ για τον Παναθηναϊκό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ