ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έψαξε την υπέρβαση με τον Ζουάν Ζεσούς

Mg Milano 01/12/2013 - campionato di calcio serie A / Inter-Sampdoria / foto Matteo Gribaudi/Image Sport
nella foto: Juan Jesus
Mg Milano 01/12/2013 - campionato di calcio serie A / Inter-Sampdoria / foto Matteo Gribaudi/Image Sport nella foto: Juan Jesus WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιχείρησε μέσω των διασυνδέσεων του να πετύχει το δανεισμό του 25χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Ίντερ, Ζουάν Ζεσούς. Προτάθηκε ο δανεισμός του Μανάι. (VIDEO)

Την υπέρβαση με τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ, Ζουάν Ζεσούς επιχείρησε ο Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα calciomercato.com. Ο 25χρονος στόπερ έχει τεθεί υπό παραχώρηση και ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπάθησε ανεπιτυχώς να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Με βάση το ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, αλλά η Ίντερ αρνήθηκε επειδή προτίθεται να τον πουλήσει ή στη χειρότερη περίπτωση, να τον παραχωρήσει δανεικό με υποχρεωτική ρήτρα πώλησης για το επόμενο καλοκαίρι.

Τη σεζόν 2015 - 2016 ο Ζεσούς είχε 23 συμμετοχές με την Ίντερ (19 στη Serie A και 4 στο Coppa Italia), ενώ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2018. Η αξία του εκτιμάται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, όμως η ιταλική ομάδα υποχρεώνεται να τον πουλήσει, προκειμένου να εναρμονιστεί με το Financial Fair Play της UEFA.

Για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό έχει αναφερθεί ενδιαφέρον της Ρόμα, της Μπεσικτάς και της Γουότφροντ, αλλά δεδομένα υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες. Άλλωστε, οι λόγοι που έχει παραχωρείται δεν σχετίζονται με τις ικανότητες του, αλλά με την ανάγκη της Ίντερ να συμμορφωθεί με τους κανόνες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι η Ίντερ πρότεινε τον δανεισμό του 19χρονου Αλβανού επιθετικού, Ρέι Μανάι, με προϋπόθεση να έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Όπως επισημαίνεται, η διαπραγμάτευση για τον νεαρό στράικερ συνεχίζεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ