ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώνει ο Χελάντερ, διαψεύδει ο Νταλίν

Επιβεβαιώνει ο Χελάντερ, διαψεύδει ο Νταλίν

Ο Φίλιπ Χελάντερ επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως, ο ατζέντης του, Μάρτιν Νταλίν, τις διέψευσε! Βρήκε τον αντικαταστάτη του η Μάλμε.

Αντικρουόμενες απόψεις φιλοξενεί η σουηδική εφημερίδα Kvällsposten, στο ρεπορτάζ της για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 22χρονο στόπερ της Μάλμε, Φίλιπ Χελάντερ.

Ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, ο ατζέντης του διαψεύδει ότι διεξάγονται συζητήσεις και ο εκπρόσωπος της διοίκησης αρνείται να το σχολιάσει!

Το δημοσίευμα αρχίζει παραθέτοντας τις πληροφορίες από την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οποίες ο διεθνής κεντρικός αμυντικούς διαπραγματεύεται με εκπροσώπους του Τριφυλλιού, για την προοπτική να συνεργαστούν.

Ο ρεπόρτερ επικοινώνησε με τον Χελάντερ (δεξιά στη φώτο), ο οποίος παραδέχτηκε τις επαφές: "Ναι, ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Είναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή".

Δεν ισχύει το ίδιο για τον μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος ενημέρωσε το Σουηδό δημοσιογράφο ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ενώ, ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Νίκλας Κάρλνεν, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι η διοίκηση της Μάλμε επιθυμεί να πουλήσει τον Χελάντερ και έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του, τον αρχηγό της Σουηδίας Κ21, Νίλσον Λίντελοφ και προσθέτει ότι ο Ρενέ Χένρικσεν παρακολούθησε τον 23χρονο αμυντικό στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Το συμβόλαιο του Χελάντερ με τη Μάλμε ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 και από την 1η Ιουλίου, έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ