ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιτίθεται στον Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός

Επιτίθεται στον Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση αναβολής του Δ.Σ της Παρασκευής (13/5) απέστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στη Super League και επιτέθηκε στον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο.

Στον Παναθηναϊκό δεν έκρυβαν χθες (13/5) την δυσαρέσκειά τους για την αναβολή του Δ.Σ., το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει και αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα (16/5). Μάλιστα, απέστειλαν σχετική επιστολή στη Super League, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, να επιτίθεται στο νυν ισχυρό άνδρα του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο.

Η "Live Sport" αναφέρει πως σε αυτή την επιστολή γίνεται λόγος για "αυθαίρετη απόφαση του προέδρου της Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου, να αναβάλει τη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των πλέι οφ και η αυθαίρετη αυτή απόφαση εμποδίζει παράνομα κι αντικαταστατικά τη συνεδρίαση του αρμοδίου οργάνου για τη λήψη απόφασης αρμόζουσας στα συμφέροντα του συνεταιρισμού και προσαρμοσμένης στις θέσεις που έχει εκφράσει η Nova".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της Super League και θέλει οι εμπλεκόμενοι φορείς "να προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα" και δηλώνει ακόμα στην επιστολή ότι "δεν θα ανεχθεί ουδεμία μεταβολή του προγράμματος, η οποία θα οδηγούσε σε υπέρβαση του χρόνου που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση των αγώνων ή θα έδινε αφορμή για την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων στη σύμβαση των τηλεοπτικών ρητρών".

Τέλος, τονίζεται ότι "τυχόν ανατροπή του προγράμματος χωρίς απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας θα οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας των πλέι οφ και θα δημιουργήσει αξιώσεις εναντίον παντός υπευθύνου για τις ζημιές που θα προκληθούν, για τη δικαστική επιδίωξη των οποίων η εταιρία μας επιφυλάσσεται κατηγορηματικά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ