ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με εννέα απόντες

Επιστροφή με εννέα απόντες
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησαν την Πέμπτη την προετοιμασία τους για το φιλικό του Σαββάτου (11/10) με την Μπασακσεχίρ.

Την ευκαιρία να "γεμίσουν τις μπαταρίες τους" και να περάσουν λίγο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το προηγούμενο διήμερο με τους πράσινους να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη το απόγευμα και να ξεκινούν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το φιλικό με την Μπασακσεχίρ το Σάββατο (11/10) στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιάννης Αναστασίου μέτρησε εννιά απόντες καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Δώνης, Χουχούμης, Ρισβάνης, Καρέλης και Μπερισά ενώ οι Μπεργκ και Κότσαρης γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο έμπειρος τεχνικός είχε 18 παίκτες στην διάθεση του με την παρουσία τριών πορτιέρο. Για το λόγο αυτό στην προπόνηση της πρώτης ομάδας μετείχαν και οι Μυρθιανός, Αγγελόπουλος από την ομάδα των Νέων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί και τις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό τους.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Mπεργκ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Δώνης, Χουχούμης, Ρισβάνης, Καρέλης και Μπερίσα απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μυρθιανός και Αγγελόπουλος από την ομάδα Κ20.

Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά στις 4 το μεσημέρι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ