ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για τρεις και... Μπαρμπαρούσης

Επιστροφή για τρεις και... Μπαρμπαρούσης
INTIME SPORTS

Ο Φερέιρα θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ τους Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο και Σπυρόπουλο αλλάζοντας τα 3/4 της άμυνας του ενώ σκέφτεται την χρησιμοποίηση ως βασικού και του Μπαρμπαρούση.

Την επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλου και Σπυρόπουλο έχει αποφασίσει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις των πράσινων.

Ο 66χρονος τεχνικός μάλιστα σκέφτεται να κάνει και την έκπληξη ρίχνοντας στη μάχη τον Κώστα Μπαρμπαρούση που έχει να παίξει σε ματς του Παναθηναϊκού από τις 31 Αυγούστου.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Καρνέζης και δεξιά θα παίξει ο Σεϊταρίδης ενώ ο Σπυρόπουλος θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της πράσινης άμυνας έχοντας ξεπεράσει τις όποιες ενοχλήσεις είχε και έχοντας πάρει κάποιες ανάσες.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο με τους δυο άσους να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και να είναι απολύτως έτοιμοι. Την ίδια ώρα ο Βελάσκες που δεν είναι 100% έτοιμος θα κάτσει στον πάγκο.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει σίγουρα ο Βιτόλο με τον Ζέκα και από εκεί και πέρα η τρίτη θέση θα εξαρτηθεί και από το αν ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με 4-2-3-1 ή με 4-3-3.

Στην πρώτη περίπτωση στην τριάδα μπροστά από τα δυο χαφ θα παίξει δεξιά ο Μπαρμπαρούσης, αριστερά ο Σισοκό και στο κέντρο ο Χριστοδουλόπουλος ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τοτσέ.

Αν τελικά ο Φερέιρα επιλέξει το 4-3-3 τότε στο κέντρο μαζί με τους Βιτόλο και Ζέκα αναμένεται να παίξει και ένας εκ των Λάζαρου ή Σισοκό και οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι υπόλοιποι.

Η σκέψη για Φουρλάνο

Ο Πορτογάλος τεχνικός τώρα έχει στο μυαλό του και την χρησιμοποίηση του Φουρλάνου, ιδίως στην περίπτωση του 4-3-3 ως δεύτερου εσωτερικού χαφ από τα αριστερά αφήνοντας εκτός σε αυτό το σχήμα τον Μπαρμπαρούση.

Ο 66χρονος τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει το μεσημέρι της Κυριακής, αρκετές ώρες πριν το ντέρμπι, την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του και μιλώντας τους παράλληλα για το ματς με την ΑΕΚ.

Εκτός ο Φορναρόλι

Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα έκοψε από την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ τον Φορναρόλι ο οποίος ένιωσε κάποιες στομαχικές διαταραχές στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού την οποία και δεν ολοκλήρωσε.

Επίσης εκτός έμειναν και οι Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Μαυρίας, Σο, Πίντο, Ταμπάκης, Καπίνο, Κουσίδης, Μαρινάκης και Δώνης. Μάλιστα οι Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Μαυρίας, Βελάσκες και Σο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Πίντο έκανε θεραπεία.

Έτσι στην 18άδα συμπεριλήφθηκαν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Σισοκό, Τοτσέ, Φουρλάνος, Χουχούμης, Πετρόπουλος, Λαγός, Βελάσκες και Μπαρμπαρούσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ