ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για τρεις, ατομικό για Λέτο-Ρούντολφ

Επιστροφή για τρεις, ατομικό για Λέτο-Ρούντολφ
INTIME SPORTS

Οι Καπίνο, Ζέκα και Μπίερσμιρ επέστρεψαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκούμ, ενώ Λέτο και Ρούντολφ συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα προπονήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη (28/2), εκμεταλλευόμενοι το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, το σημαντικό είναι ότι πήραν κανονικά μέρος σε αυτή οι Στέφανος Καπίνο, Ζέκα και Ματίας Μπίερσμιρ, οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα ίωσης που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Αντίθετα, Λέτο και Ρούντολφ Γκέργκελ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Αργεντινό επιθετικό να αναμένεται πάντως να μπει σε κανονικό πρόγραμμα την Τρίτη όταν και θα επιστρέψουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις μετά τη διήμερη άδεια.

Είναι ωστόσο δύσκολο να βρίσκεται έστω και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ), αλλά θα είναι σίγουρα διαθέσιμος για τα προσεχή ντέρμπι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ